Hai, saya MR Biorich. Hari ini ramai orang cuba untuk kuruskan badan, tetapi… lebih ramai yang gagal daripada yang berjaya menurunkan berat badan. Kenapa ya?..

Adakah anda mempunyai masalah berat badan dan cuba cari penyelesaiannya, dan dah cuba ?

  • Dah cuba macam-macam produk kurus tapi tak berkesan?
  • Dah cuba bersenam tapi tak boleh konsisten
  • Tak larat nak diet?
  • Tak tahan tengok makanan?
  • Nak kurus tapi taknak diet?
  • Nak makan tapi taknak gemuk?
  • Nak bentuk tubuh macam model
  • Malu nak pergi gym
  • Lahir dari keturunan badan ‘besar’
  • Dah pasrah dengan takdir yang anda sememangnya ditakdirkan jadi ‘gemuk’?

Teruskan membaca jika anda mengalami situasi di atas.

Alhamdulillah.. LEBIH 20,000 orang di MALAYSIA telah mencuba dan yakin dengan manfaat detox bersama METAMAXX DRINK, Jangan lepaskan peluang untuk menjadi kurus seperti model!!!

Memperkenalkan METAMAXX DRINK

New Weight Loss Advanced Formula

Metamaxx Drink adalah jus minuman yang sangat BERKESAN dalam menyingkirkan LEMAK BERLEBIHAN yang tidak diperlukan oleh badan. Metamaxx Drink membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisma badan. Dengan cara ini, Metamaxx Drink membantu membakar kalori dalam badan 3 kali lebih efektif. Sesuai digunakan oleh mereka yang mengalami masalah kegemukan.

Formulasi Metamaxx Drink ini dirumus sendiri oleh syarikat berpengalaman lebih 20 tahun dengan 100% bahan alami dan herba-herba terpilih dari dalam dan luar negara. Metamaxx Drink juga menyuntik formula baru pertama di Malaysia dengan menggabungkan African Mango Seed dan Glucomannan yang di akui oleh pakar-pakar dapat membantu meningkatkan membakar lemak serta mengawal selera makan.

Fokus Utama Kebaikan Metamaxx Drink adalah untuk MEMBAKAR LEMAK BERLEBIHAN.

Metamaxx Drink didatangkan khas dengan 90 sachet yang terbahagi kepada 3 jenis iaitu 30 sachet untuk pagi, 30 sachet untuk tengahari serta 30 sachet lagi untuk waktu petang/malam. Ianya LEBIH BAGUS & JIMAT berbanding produk-produk kurus di pasaran sekarang.

1
3
90
5

 

Cara Guna

Metamaxx Drink

BERTINDAK SEKARANG!

Dapatkan METAMAXX DRINK SEKARANG dan tamatkan masalah kegemukan anda dengan Jus Minuman Terbaik ini.

Anda Bertuah Hari Ni Kerana Saya Ada BONUS Extra Nak Bagi Pada Anda…

Hanya untuk 200 orang pertama yang sedang membaca ayat ini (Ya, anda), kami mahu berikan tawaran terhad

Tawaran Terhad Untuk Hari Ini SAHAJA!

Whatsapp Saya

 

 

Seterusnya

TAWARAN #1: Harga Promo TERBAIK

Harga asal sebotol METAMAXX DRINK ialah RM250 + RM 20 (poslaju). Tapi jangan risau. Jangan BELI dengan harga ni sebab kami nak bagi harga promo. Nak lagi jimat? Anda boleh whatsapp @ PM saya. 🙂
  • 1 Botol
  • RM 250
    sahaja
  • Set Percubaan
  • 2000 gram (90 Sachet)
  • Penggunaan utk 1 bulan
  • Runcit
  • Whatsapp Saya
  • 2 Botol
  • RM 400
    sahaja
  • Set Kurus Sihat
  • 4000 gram (180 Sachet)
  • Penggunaan utk 2 bulan
  • Jimat RM 100
  • Whatsapp Saya
  • 3 Botol
  • RM 450
    sahaja
  • Set Kurus Pantas
  • 6000 gram (270 Sachet)
  • Penggunaan utk 3 bulan
  • Jimat RM 300
  • Whatsapp Saya

TAWARAN #2: Postage Percuma Seluruh Malaysia

Untuk promosi ini juga, kami memberikan anda POSTAGE PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA. Termasuk Sabah dan Sarawak. Kos postage bernilai RM20 sebotol. Maknanya anda sudah jimat RM20 disitu. Itu kalau beli satu botol. Kalau beli 2? 3? 4botol? Berganda-ganda anda jimat untuk postage.

Penghantaran barang mengambil masa 1 ke 3 hari berkerja untuk Semenanjung Malaysia, 2-7 hari bekerja ke Sabah, Sarawak, Labuan.


Anda perlu yakin dan percaya dengan KAMI kerana:-

Kami berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) Bioshop Marketing (BC0008956-M)

Kami berdaftar dan mempunyai akaun dengan Poslaju & Gdex Express.

Produk Bumiputera Mendapat Kelulusan Halal

Produk dihasilkan di kilang bertaraf GMP, MESTI

01. Metamaxx Drink Untuk Apa?
Untuk kuruskan badan, detox, bakar lemak anda serta menjadikan anda lebih sihat dan ringan
02. Berapa lama produk yang saya pesan akan sampai?
Kami menggunakan perkhidmatan poslaju @ gdex express dalam urusan penghantaran produk. Untuk Semenanjung Malaysia, kebiasaanya anda akan menerima produk anda dalam masa 1-3 hari dan bagi Sabah/Sarawak antara 2-5 hari. Ini semua bergantung pada lokasi anda. Jika anda tidak menerima produk anda selepas 3 hari, sila sms/whatsapp kami semula. Kami akan cuba bantu anda.
03. Boleh terangkan secara ringkas bagaimana nak order?
Mudah Sahaja.
  • SMS/Whatsapp kami mengikut no yang tertera diatas
  • Kami akan reply maklumat dan cara-cara membuat tempahan
  • Buat bayaran melalui M2u, CIMB Clicks atau mesin ATM/CDM
  • Hantarkan bukti pembayaran melalui MMS/Whatsapp
  • Berikan Maklumat Penghantaran
  • Kami akan berikan nombor tracking poslaju @ gdex express untuk anda buat semakan di laman web poslaju @ gdex.
  • 04. Ada pantang larang tak?
    Sebenarnya, tiada pantang larang pun. Berat anda pasti turun walaupun anda makan seperti biasa dan tanpa senaman langsung. Tapi Metamaxx Drink ada tips mudah untuk anda yang nak turunkan berat badan 3X ganda lebih cepat. Call/SMS/Whatsapp (0132396395)
    05. Bila penghantaran akan dibuat?
  • Kami membuat penghantaran dari Isnin hingga Jumaat.
  • Pembayaran selepas pukul 4.00pm akan dibawa pada hari berikutnya.
  • Tracking Number parcel akan diberi selepas penghantaran dibuat.
  • Ya, Saya berminat nak dapatkan tawaran harga promosi

    Seterusnya

    Metamaxx Drink

    Metamaxx Drink adalah jus minuman yang sangat BERKESAN dalam menyingkirkan LEMAK BERLEBIHAN yang tidak diperlukan oleh badan. Metamaxx Drink membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisma badan. Dengan cara ini, Metamaxx Drink membantu membakar kalori dalam badan 3 kali lebih efektif. Sesuai digunakan oleh mereka yang mengalami masalah kegemukan.

    Formulasi Metamaxx Drink ini dirumus sendiri oleh syarikat berpengalaman lebih 20 tahun dengan 100% bahan alami dan herba-herba terpilih dari dalam dan luar negara. Metamaxx Drink juga menyuntik formula baru pertama di Malaysia dengan menggabungkan African Mango Seed dan Glucomannan yang di akui oleh pakar-pakar dapat membantu meningkatkan membakar lemak serta mengawal selera makan.

    Fokus Utama Kebaikan Metamaxx Drink adalah untuk MEMBAKAR LEMAK BERLEBIHAN.

    Metamaxx Drink didatangkan khas dengan 90 sachet yang terbahagi kepada 3 jenis iaitu 30 sachet untuk pagi, 30 sachet untuk tengahari serta 30 sachet lagi untuk waktu petang/malam. Ianya LEBIH BAGUS & JIMAT berbanding produk-produk kurus di pasaran sekarang.

    BELI SEKARANG >>>

    TOP